http://www.tt-solutions.nl/ spacer
T&T Solutions
spacer
do 17 jun 2021
 
Nederlands
 English
spacer
Start arrow Solutions arrow Reisplanner
spacer
 
 
 Start
 Expertises
 Solutions
 Reisplanner
 IVIS en RIVIS
 Track & Trace
 PRINS
 Ketenbeheer
 KEIRO
 Railpocket
 Contact
 Nieuws

Aanmelden
Gebruikersnaam

Wachtwoord

Gebruikersnaam onthouden
Wachtwoord vergeten?

 
 
spacer
  PDF  Print  Email

Reisplanner

   

Actuele reisinformatie op maat   

 

Is het verzorgen van betrouwbaar en snel vervoer van A naar B uw core business? Of bent u als beleidsbepaler bij de overheid verantwoordelijk voor de bereikbaarheid binnen uw regio?  In het eerste geval is één van uw belangrijkste zorgen hoe u zich van het groeiende aantal concurrenten kunt onderscheiden. Als beleidsbepaler bij de overheid wilt u de drempel voor het openbaar vervoer verlagen. Zodat meer mensen de auto inruilen voor het openbaar vervoer en plattelandsgebieden aantrekkelijke woongebieden blijven. De sleutel tot succes is in beide gevallen optimale service, bijvoorbeeld in de vorm van actuele reisinformatie op maat met de reisplanners van EDS T&T Solutions.

 

 

 

T&T Solutions verzorgt al meer dan vijftien jaar reisplanners, onder meer voor NS. Als geen ander kent EDS daarom de trends in de vervoersbranche. Alleen een papieren bus- of treinboekje is al lang niet meer voldoende. Reizigers verwachten actuele reisinformatie op maat. Ongeacht waar ze zich bevinden en ongeacht met welke vervoerder of met welk vervoermiddel zij reizen. Om aan de eisen van de reiziger tegemoet te kunnen en blijven komen, investeert T&T Solutions veel in de R&D van zijn reisplanners.

 

 

Snel en compact

Met de Haltereisplanner plannen reizigers hun reis van halte tot halte. De Haltereisplanner is hierdoor uitermate geschikt voor het leveren van reisinformatie over het netwerk van één vervoersmaatschappij. Het grote voordeel van de Haltereisplanner is zijn bescheiden omvang. De applicatie is razendsnel en past op elke PC en handheld.

 

Van deur tot deur

Met de Adresreisplanner, zoals toegepast in Planner Plus van NS, kunnen reizigers hun reis snel en gemakkelijk van deur tot deur plannen. Op hun eigen PC of via internet. Zelfs onderweg kunnen zij via SMS of met hun i-mode-telefoon de meest recente gegevens bekijken en waar nodig hun reisschema aanpassen. De ideale reisroute wordt bepaald op basis van adressen, postcodes, haltes of musea, ziekenhuizen en andere bijzondere punten. Openbaar vervoer of eigen vervoer, het maakt niet uit: de planner adviseert naar keuze voor taxi, bus, auto, vliegtuig, tram, trein, boot, fiets of zelfs de benenwagen, en alle mogelijke combinaties.

 

Het reisadvies is op maat, actueel en compleet. Naast een uitgebreide geschreven routebeschrijving, wordt de route grafisch weergegeven op een kaart. Reizigers die Planner Plus op cd-rom gebruiken, kunnen zelfs op straatniveau de route van het begin- naar het eindpunt volgen zonder dat hierbij nieuwe kaartjes hoeven worden geladen. Ook kunnen bijzondere punten onderweg worden aangegeven, zoals musea, dierentuinen, taxihaltes of openbare gebouwen. Wijzigingen op de dienstregeling kunnen via internet opgehaald worden.

 

 

'All-in'

Licenties van de EDS-reisplanners dekken gebruik en foutherstel en geven standaard recht op escrow. Verbeteringen die zijn doorgevoerd op verzoek van andere klantorganisaties kunnen bij een volgende update ook voor uw planners doorgevoerd worden. Dit biedt duidelijke financiële voordelen voor u. 

 

Doordat de planners min of meer standaardapplicaties zijn, met eenvoudige en goed gedocumenteerde interfacemogelijkheden, kunnen ze met geen of weinig aanpassingen ook geschikt worden gemaakt voor uw organisatie. De planners zijn daarnaast eenvoudig in te passen in bijvoorbeeld een ticketsysteem, een callcenter of een applicatie met toeristische attracties.

  


 Lees meer over (actuele) reisinformatie voor NS personeel en klanten met de Railpocket.

 

 

 

spacer
    legal · privacy