http://www.tt-solutions.nl/ spacer
T&T Solutions
spacer
wo 16 okt 2019
 
Nederlands
 English
spacer
Start arrow Solutions arrow PRINS
spacer
 
 
 Start
 Expertises
 Solutions
 Reisplanner
 IVIS en RIVIS
 Track & Trace
 PRINS
 Ketenbeheer
 KEIRO
 Railpocket
 Contact
 Nieuws

Aanmelden
Gebruikersnaam

Wachtwoord

Gebruikersnaam onthouden
Wachtwoord vergeten?

 
 
spacer
  PDF  Print  Email

PRINS

 

Snel en flexibel vertrekstaten en reisboekjes samenstellen 

 

De invoering van een nieuwe dienstregeling levert jaarlijks veel (over)werk en stress. Allereerst moet er een nieuwe dienstregeling worden opgesteld. Maar daarmee bent u er nog niet. Zodra de dienstregeling gereed is, moeten ook de reizigers op de hoogte worden gebracht. Dit betekent dat u in zeer korte tijd spoorboekjes, busboekjes en vertrekstaten moet samenstellen en drukken. EDS T&T Solutions verlost u met PRINS voor een groot deel van deze rompslomp.

 

Elke vervoersmaatschappij die op elektronische wijze halte-informatie, dienstregelingen en geografische route-informatie vastlegt, kan profiteren van de gemakken van PRINS. Wat PRINS in feite doet, is doorsneden maken van de integrale dienstregeling. U bepaalt hierbij zelf in welke vorm dat gebeurt en van welke gegevens. U kunt bijvoorbeeld informatie geven over alle reizen op een bepaald traject of informatie over alle treinen, bussen of trams in een of meer richtingen.

 

 

Pieken afvlakken

 

PRINS maakt het mogelijk om met het uitwerken van vertrekstaten en andere reizigersinformatie te beginnen voordat de definitieve dienstregeling gereed is. Hierdoor kunt u al ruim van tevoren bepalen welke vertrekstaten en reisboekjes u wilt maken. U maakt sjablonen waarin u aangeeft welke informatie u op welke wijze wilt weergeven. Op het moment dat de uiteindelijke dienstregeling gereed is, vult u deze sjablonen met de juiste informatie uit deze dienstregeling

Op deze manier vlakt u met het gebruik van PRINS de arbeidspieken rond de invoering van een nieuwe dienstregeling aanzienlijk af.

 

   

Zes keer zo snel 

 

Met PRINS is het opstellen van reisboekjes en vertrekstaten eenvoudiger en bovendien sneller. De NS kan met PRINS bijvoorbeeld zes keer sneller werken dan met het vorige geautomatiseerde systeem. Het spoorboekje wordt nu in twee weken tijd geproduceerd. De productie van informatie op maat de (extra) treinen van en naar de Nijmeegse Vierdaagse bijvoorbeeld - is met PRINS nog maar een kwestie van enkele dagen.

 

In eigen hand 

 

PRINS levert de vertrekstaat of het reisboekje in een formaat dat geschikt is voor gebruik in Adobe FramemakerTM. Zo kunt u heel eenvoudig zelf de lay-out van de vertrekstaat of het reisboekje bepalen. Toevoegen van afbeeldingen, zoals advertenties en logos, is hierdoor geen enkel probleem. Vervolgens levert u het bestand kant-en-klaar aan bij de drukker en bent u altijd verzekerd van een hoge drukwerkkwaliteit.

 

 

Andere voordelen 

 

PRINS is zeer flexibel en snel, maar biedt ook een aantal extra gemakken. Zo genereert PRINS bepaalde teksten automatisch op basis van rijpatronen. Bijvoorbeeld bestemmingsteksten op vertrekstaten of voetnoten in reisboekjes. Daarnaast kunnen met PRINS vertrekstaten worden gegenereerd in twee of meer talen, zoals u dat bijvoorbeeld ziet op Schiphol.
Verandert er iets in de integrale dienstregeling, dan vergelijkt
PRINS zelf alle bestaande vertrekstaten met de nieuwe situatie. Vervolgens krijgt u een overzicht van alle vertrekstaten waarin wijzigingen optreden. Zo hoeft u alleen deze staten opnieuw te genereren.

 

spacer
    legal · privacy