http://www.tt-solutions.nl/ spacer
T&T Solutions
spacer
vr 26 feb 2021
 
Nederlands
 English
spacer
Start arrow Solutions arrow KEIRO
spacer
 
 
 Start
 Expertises
 Solutions
 Reisplanner
 IVIS en RIVIS
 Track & Trace
 PRINS
 Ketenbeheer
 KEIRO
 Railpocket
 Contact
 Nieuws

Aanmelden
Gebruikersnaam

Wachtwoord

Gebruikersnaam onthouden
Wachtwoord vergeten?

 
 
spacer
  PDF  Print  Email

Keiro

 

Altijd een optimale planning

 

Bij vervoersbedrijven gaat het om het op tijd ophalen van klanten of pakketjes die zo snel mogelijk naar hun bestemming moeten worden gebracht. Deze eis kan echter botsen met uw streven naar efficiëntie, waarbij uw auto’s bij voorkeur nooit leeg rondrijden. Daarnaast heeft u te maken met wettelijke voorschriften ten aanzien van rij- en rusttijden, condities waaronder ritten moeten worden gereden en wilt u, waar mogelijk, rekening houden met de wensen van uw chauffeurs.

 

Met de inzet van Keiro van EDS T&T Solutions kunt u dit proces optimaliseren. Automatisering van het planningsproces met Keiro vergemakkelijkt het werk van uw centralisten en planners aanzienlijk en zorgt voor een efficiëntere inzet van uw wagenpark. Keiro kent bovendien een breed scala van toepassingsgebieden, zoals taxi-, groeps- en vrachtvervoer. 

 

 

Taxivervoer 

Keiro automatiseert het hele planningsproces van taxivervoer. Het resultaat is een optimale dynamische planning die voldoet aan alle voorwaarden die u van tevoren heeft ingevoerd. Bovendien is de planning bij te stellen op basis van de actualiteit, zoals bij vertragingen. In principe hoeven centralisten zich alleen nog bezig te houden met het oplossen van ‘onregelmatigheden’. Het systeem maakt ritten die niet op basis van de ingevoerde regels zijn ingepland direct zichtbaar. De centralist kan deze ‘probleemgevallen’ oplossen, bijvoorbeeld door extra auto’s en chauffeurs in te zetten of de hulp van collega-bedrijven in te roepen.

 

Groepsvervoer 

Keiro is zowel toegerust voor de dynamische vervoerscentrale als voor het complexe inplannen van groepsvervoer. Zo kunt u met minimale inzet van wagens maximale service bieden op de vaak dagelijks uit te voeren ritten. Keiro heeft zich al bewezen met de planningen van school- en ziekenvervoer en vervoer naar Schiphol.

 

Vrachtvervoer

Bij vrachtvervoerders gaat het met name om het optimaal benutten van capaciteit. In een ideale situatie rijden uw vrachtwagens nooit leeg. Hiermee moeten de planners van vrachtvervoer bij het inplannen van ritten rekening houden. Keiro is hiervoor bij uitstek geschikt. Een voorbeeld van een succesvol gebruik van Keiro is te vinden bij GOVERA, die het planningssysteem gebruikt voor de netwerklogistiek.

 

Directe zendingenZendingen door het Flownet Network

Bron: Letterror & René de Haan

Bron: Letterror & René de Haan

Toegang via internet

 

Samenwerkingsverbanden van verladers en/of vervoerders gebruiken Keiro als tool voor het plannen en optimaliseren van al hun activiteiten. De planningtool is via internet te benaderen, zodat de deelnemers aan een samenwerkingsverband niet zelf een infrastructuur hoeven aan te leggen.

 

 

Meer werk met minder mensen 

 

Inzet van Keiro voor operationeel transportmanagement kan u aanzienlijke besparingen opleveren. Niet alleen doordat centralisten en planners meer ritten per persoon kunnen inplannen, maar ook doordat u minder wagens en chauffeurs nodig zult hebben. Keiro is probleemloos te integreren met front- en back-officesystemen. Hierdoor blijven uw investeringen in software voor callcenters, dispatch centers, administratie, communicatie met wagens, ERP en internet hun waarde behouden.

 


Lees verder de Case Study over GOVERA en het persbericht over Flownet

 

spacer
    legal · privacy